Virksund Sejlklub afholder introduktionsaften til Sejlerskole 2015

Sejlads
Fra: 05-05-2015 - 18.30
Til: 05-05-2015
http://www.virksundlyst.dk/

Virksund Sejlklubs sejlerskole indleder sæson 2015 med en introduktionsaften i klubhuset i Virksund.

Sejlerskolen henvender sig til voksne uden sejlerfaring men med lyst til at lære at sejle med sejl. Undervisningen foregår som en blanding af teori og praksis og der sejles i Maxi 77 sejlbåde, der er trygge, velsejlende og nemme at tumle, og der er altid en erfaren instruktør med.

Der undervises 10 aftener á ca. 3 timer gennem hele sæsonen, og undervisningen omfatter bl.a. mand-over-bord øvelser, havnemanøvrer, sejltrim, vigepligtsregler samt almen sejladsteori.

Deltagelse i sejlerskolen koster 1000 kr + 500 kr. i kontingent til sejlklubben.

Sted

Virksund Sejlklub

Print siden Kontakt Nordfjends Find os på Facebook
Projektet støttes af fiskeriudvilkingen

Projektet er støttet af ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter samt EU

Lidt om Nordfjends.dk

Nordfjends.dk er et online-projekt til at informere omkring Nordfjends-egnen og især de forskellige smukke stisystemer, der løber igennem det meste af Nordfjends og skaber nogle smukke vandre- og oplevelsesmuligheder.

På nordfjends.dk afgrænser vi Nordfjends til at være den del af Skive Kommune, som ligger nord for Skive-Viborg-landevejen (se også kortet).

Hjemmesiden Nordfjends.dk består af diverse websider, der opretholdes af en webmaster og et udvalg, nedsat af de foreninger, som driver siden.

Læs mere her om bl.a. brug af eksterne web-steder

 

 

 

Kontakt Nordfjends.dk

Nordfjends.dk er drevet af frivillige hænder og har derfor ikke en direkte adresse. Du kan kontakte Nordfjends.dk på følgende måder:

Tlf: 6137 3497
Mail: mail@nordfjends.dk

Dynamic-it leverandør af webshop